Plum Blossom and Full Moon by Ohara Koson

Fr. 99.00kr
Rensa

Pheasant on cherry blossom branch Poster föreställer en målning av den japanske konstnären Ohara Koson. ”Plum Blossom and Full Moon” är en av Kosons mest uppskattade verk och representerar på ett utmärkt sätt hans skicklighet inom japansk träsnittskonst. Med denna affisch lyckas Koson skapa en tidlös bild av den japanska naturens skönhet och det kulturella arvet från landet.


Artikelnummer plum-blossom-by-ohara-koson-poster Kategorier , Etiketter ,

Beskrivning

Plum Blossom and Full Moon Poster föreställer en målning av den japanske konstnären Ohara Koson. ”Plum Blossom and Full Moon” är en av Kosons mest uppskattade verk och representerar på ett utmärkt sätt hans skicklighet inom japansk träsnittskonst. Med denna affisch lyckas Koson skapa en tidlös bild av den japanska naturens skönhet och det kulturella arvet från landet.

Ytterligare information
Storlek

21×30 cm, 30×40 cm, 50×70 cm

Papper

180 g matt, bestruket

Skickas i

Papptub

Skickas inom

1-2 arbetsdagar

Ram

Ingår ej

Andra köpte även

SNABB LEVERANS

1-2 arbetsdagar

FRI FRAKT

Fri frakt inom Sverige

KUNDSERVICE

Behöver du assistans?

SÄKER BETALNING

Swisha, eller betala med Klarna


Snygga posters online

Upptäck ett brett utbud av högkvalitativa posters som förvandlar ditt hem eller kontor till en konstnärlig oas. Bläddra igenom vår samling av unika motiv, inklusive konstverk, stadskartor och illustrationer, och hitta det perfekta tillskottet till din inredning. Våra posters är tryckta med precision och tillverkade med omsorg för att säkerställa att varje detalj och nyans kommer till sin rätt. Vi erbjuder också anpassningsmöjligheter för att skapa en personlig touch i din inredning. Utforska våra kategorier och skapa din egen stil med våra posters idag. Med snabb leverans och prisvärda alternativ är vi din ultimata destination för att förvandla ditt utrymme till något speciellt.

  • Klarna
  • Swish
  • Stripe
  • Mastercard
  • Visa